Icon Partner

Logistiek partner

Al ruim 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 350 medewerkers dé partner voor logistiek Nederland. Sinds de start in 1989 werken onze opdrachtgevers én onze eigen mensen op de werkvloer graag met en voor Stuwarooij. Omdat het met ons goed en lekker werken is. En omdat Stuwarooij ontzorgt.

De naam Stuwarooij zegt het al: stuwadoren zit ons in het bloed. Bij ons gaat dat verder dan het louter ondersteunen van bedrijven in hun logistieke processen. Wij ontzorgen u en uw organisatie. Ofwel: met Stuwarooij kunt u erop vertrouwen dat het werk goed en snel gebeurt, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Hoe? Simpel. Bij elke opdracht leveren wij een complete dienst. Een gedreven team van vakkundige en enthousiaste eigen, vaste medewerkers. Stuwarooij zorgt voor continu toezicht en aansturing ter plekke, door een voorman, bij ons in dienst, die gewoon met de rest meewerkt. Dubbel zo efficiënt dus.

Zo houdt u ‘grip op uw logistiek' en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw core-business. Want u weet dat uw bedrijfsprocessen lopen zoals ze moeten lopen, met onze mensen naadloos ingepast. Terwijl productiviteit en kwaliteit van uw logistieke processen optimaal zijn. Ontzorgingslogistiek, noemen we dat.

Bent u op zoek naar de unieke logistieke oplossing volgens Stuwarooij? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van:

Unieke werkwijze

Als bedrijf geloven wij van Stuwarooij in management op basis van motiveren en stimuleren. Want werk is meer dan werk alleen. Werk is nuttig en zinvol, en als het goed is leuk bovendien. Daar zorgen wij van Stuwarooij voor. Elke dag weer. Bij onze opdrachtgevers en bij onze eigen medewerkers.

Onze projectmanagers brengen daarom wekelijks een bezoek aan hun opdrachtgevers om de gedane werkzaamheden te bespreken, onze medewerkers positief te motiveren en daardoor de productiviteit en kwaliteit te optimaliseren. Want tevreden mensen, dat werkt.

Belangrijke mededelingen en reglementen worden door ons bedrijf, indien nodig, vertaald en duidelijk kenbaar gemaakt. Wanneer diploma's noodzakelijk zijn voor uitvoering van de werkzaamheden, dan selecteren wij onze medewerkers hierop of laten hen het benodigde diploma behalen. Dit komt vanzelfsprekend voor onze rekening. Tevens geven wij de garantie dat wij, en onze mensen, te allen tijde voor u klaar staan.

De unieke werkwijze van Stuwarooij spreekt aan. Al ruim 30 jaar belonen medewerkers en klanten ons met trouw. Want zowel ons personeelsbestand van ruim 350 medewerkers als het klantenbestand van grote en gerenommeerde vaste opdrachtgevers van Stuwarooij kent vrijwel geen verloop. Anders gezegd: eens Stuwarooij, altijd Stuwarooij.

Icon Adviseurs

Onze adviseurs

Stuwarooij is ook onderscheidend in haar adviseurs. In onze branche, waarbij de betrouwbaarheid en/of geloofwaardigheid van de aanbieders regelmatig ter discussie staat, hecht Stuwarooij veel waarde aan de adviezen van gerenommeerde partners als Loyens & Loeff en Boontje Advocaten.

 

Ook van de adviezen van de Belastingdienst, UWV en SZW, waarmee Stuwarooij zeer regelmatig contact heeft, worden up to date ingezet. Nieuwe wet-en regelgeving kan hierdoor direct in onze beleidsvoering worden doorgevoerd.

Icon Zekerheden

Onze zekerheden

Uniek en ongekend voor de sector is de eigen bedrijfs-CAO. Deze CAO vormt de schriftelijke bevestiging van hoe Stuwarooij al ruim 30 jaar werkt en is bedoeld om medewerkers duidelijkheid te verschaffen en zekerheden te bieden.

 

Pas als medewerkers ontzorgd zijn, kunnen ze op hun beurt de klant ontzorgen. Deze eerlijkheid en openheid zorgt ook voor bedrijfstrots. Medewerkers zullen er alles aan doen om de verwachtingen van de klant steeds weer te overtreffen. Zij zijn immers stuk voor stuk de ambassadeurs van Stuwarooij.

Smart Guy