Talen:
  Nederlands
header_image2

Al 25 jaar ontzorgen wij onze klanten op logistiek gebied

Sinds 1989

De logistiek partner

Al 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 600 medewerkers dé partner voor logistiek Nederland. Sinds de start in 1989 werken onze opdrachtgevers én onze eigen mensen op de werkvloer graag met en voor Stuwarooij. Omdat het met ons goed en lekker werken is. En omdat Stuwarooij ontzorgt.

De naam Stuwarooij zegt het al: stuwadoren zit ons in het bloed. Bij ons gaat dat verder dan het louter ondersteunen van bedrijven in hun logistieke processen. Wij ontzorgen u en uw organisatie. Ofwel: met Stuwarooij kunt u erop vertrouwen dat het werk goed en snel gebeurt, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Hoe? Simpel. Bij elke opdracht leveren wij een complete dienst. Een gedreven team van vakkundige en enthousiaste eigen, vaste medewerkers. Stuwarooij zorgt voor continu toezicht en aansturing ter plekke, door een voorman, bij ons in dienst, die gewoon met de rest meewerkt. Dubbel zo efficiënt dus.

Zo houdt u ‘grip op uw logistiek' en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw core-business.  Want u weet dat uw bedrijfsprocessen lopen zoals ze moeten lopen, met onze mensen naadloos ingepast. Terwijl productiviteit en kwaliteit van uw logistieke processen optimaal zijn. Ontzorgingslogistiek , noemen we dat.

Bent u op zoek naar de unieke logistieke oplossing volgens Stuwarooij? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van:

Laat u ook ontzorgen, met onze grip op logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op.