Werken bij Stuwarooij

Wie zijn we?
Stuwarooij is sinds 1989 actief in de logistiek. Dagelijks werken ruim 600 collega’s bij meer dan 150 opdrachtgevers. Laden en lossen, heftruckwerk, inpakwerk, opslag en overslag, orderverzameling en productiewerk (kortom: allerlei aan transport en logistiek verwant werk).

Goed werkgeverschap
In 2007 werd onze directeur, Bertie van Rooij, ‘Baas van het Jaar’. Daar was (en is) hij heel trots op, omdat hij er altijd zijn best voor doet een collegiale, aanspreekbare en sociale werkgever te zijn. Elk jaar vieren we vele jubilea van mensen die 5, 10, 12,5 of 20 jaar bij ons werken. Dat lukt je als bedrijf nooit wanneer je geen warme, prettige werksfeer hebt. 

Bij Stuwarooij vinden we diploma’s of uitgebreide CV’s niet alleszeggend. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Behandel je de goederen van onze klanten net zo voorzichtig als je eigen spullen? Ga je respectvol met je collega’s en klanten om? Hou je je aan afspraken? Denk je mee als er een probleem moet worden opgelost? Dan kun je bij ons een heel mooie carrière opbouwen. 

Bij Stuwarooij hebben we graag medewerkers die van doorpakken weten, die gemotiveerd zijn en die begrijpen wat het betekent om bij een dienstverlenend bedrijf te werken. 

Op deze site heb je gezien wat we als bedrijf zo’n beetje doen. Interesse in een baan bij Stuwarooij? Meld je vandaag nog aan; het kan zomaar zijn dat je snel kunt beginnen! Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij en heb je wel interesse om voor ons te komen werken, stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@stuwarooij.nl. We nemen dan snel contact met je op om te bespreken of er mogelijkheden zijn om bij ons aan de slag te gaan.

Wat bieden we?

We bieden je een vast contract. Je komt dus bij Stuwarooij in dienst. Dat geeft je als medewerker veel zekerheid en duidelijkheid. Je weet precies hoeveel je zult werken en verdienen; je bent verzekerd; je premies worden netjes betaald. Je weet, kortom, waar je aan toe bent. Zeker als je bedenkt dat wij in onze branche één van de eersten waren met een eigen collectieve arbeidsovereenkomst (CAO). Daarin staat precies omschreven welke rechten en plichten werkgever en werknemer ten opzichte van elkaar hebben.

De bedrijfs-CAO en het aanvullende StuwaReglement (daarin staan alle bedrijfsregels) zijn beschikbaar bij de afdeling Human Resources (HR). 

Heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Dan kun je altijd terecht bij afdeling personeelszaken.

Heb je vragen aan de vakbond of overweeg je lid te worden?
Henry Stroek en Wiesia Koreneef zijn van CNV Vakmensen, Henry is bereikbaar op 06-22452195 en Wiesia op 06-55780088.

 

 • Een uitstekende werkomgeving
 • Goed salaris en bonussysteem
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid tot auto van de zaak

Wat verwachten we?

 • Doorzettingsvermogen
 • Flexibiliteit
 • Betrokkenheid
 • Klantgerichtheid
 • Openheid
 • Loyaliteit 

Begeleiding

Persoonlijke aandacht
Soms kan het even tegen zitten. In je relatie, thuis, met je persoonlijke financiën. Praten helpt! Zoek contact met HR en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daar hoeft verder niemand iets van te weten – en je HR collega weet je ongetwijfeld verder te helpen.

Mensen die financieel in de knoop zitten, kunnen we proberen hulp te bieden. Lukt ons dat niet dan hebben wij goede contacten met budget professionals die je verder kunnen helpen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je met de juiste persoon in contact komt. Natuurlijk geldt ook hier dat we vertrouwelijk met je informatie omgaan. Ook hier geldt: praten helpt!

Buitenlandse medewerkers begeleiden we bij de administratie die komt kijken bij het in Nederland werkzaam zijn. Van Burgerservicenummer (BSN)) tot het openen van een bankrekening, je inschrijving bij de gemeente, je aanmelding bij een zorgverzekeraar en het bezoek aan een huisarts, tandarts en al wat je als nieuwe Nederlander allemaal nog meer nodig hebt.

Ook Nederlandse medewerkers die de weg kwijt raken in de Nederlandse bureaucratie helpen we op de goede weg. We willen waar we kunnen zoveel mogelijk zorgen wegnemen. Immers als je niet lekker in je vel zit ben je niet de leukste voor je omgeving.

Gezelligheid
Toen Bertie van Rooij ‘Baas van het Jaar’ werd, was dat ook omdat de medewerkers de werksfeer zo prettig vonden. Dat is iets waar we samen hard aan blijven werken. We organiseren personeelsbijeenkomsten waar gezelligheid centraal staat, we houden je natuurlijk op de hoogte via onze informatieborden en je hebt regelmatig contact met je project manager voor vragen. We zeggen niet voor niets ‘Elke dag met plezier naar het werk’!

 

Huisvesting

Voor onze buitenlandse collega’s hebben we in heel Nederland nette panden waar ze veilig en comfortabel kunnen verblijven. Ruime panden, gezellig, met volop mogelijkheden om te ontspannen. Onze schoonmaakteams, schilders en klusjesteams zorgen ervoor dat de panden en gezamenlijke ruimtes altijd schoon en netjes blijven. Echter verwachten we wel dat je zelf je eigen kamer netjes en schoon houdt.

 

Al onze panden voldoen aan de wettelijke verplichtingen en eisen die brandweer eraan stelt. En de buren hebben geen reden tot klagen; Stuwarooijers gedragen zich namelijk heel beschaafd. 

Bij noodgevallen is onze tolk 24/7 bereikbaar.

 

Vervoer

Stuwarooij heeft een groot wagenpark. Allemaal tot in de puntjes onderhouden en alle inzittenden zijn verzekerd. 
Voor wie in het bezit is van een rijbewijs kan werkgever besluiten een bedrijfsauto ter beschikking te stellen.

Hou er altijd rekening mee dat iedereen aan je auto ziet bij welk bedrijf je hoort. Onbeschoft verkeersgedrag straalt negatief af op Stuwarooij en op ons allemaal. Een auto van de zaak meekrijgen betekent dat we erop rekenen dat je er verantwoordelijk mee omgaat. 

Mensen die een ‘vaste’ auto van de zaak hebben, krijgen een tankpas. Privé-kilometers rijden ze voor eigen rekening en ze houden secuur een kilometerregistratie bij. Dat stelt de Belastingdienst namelijk verplicht. En wij dus ook.
Voor alle regels die gelden bij het gebruik van een bedrijfsauto verwijzen we je graag naar de flyer in de blauwe map in de bedrijfsauto.

 

 

 

Stagemogelijkheden

Stuwadoorsbedrijf van Rooij is een ECABO erkend leerbedrijf en begeleidt jaarlijks zowel MBO- als HBO-stagiairs en afstudeerders op commercieel, financieel en HR-gebied.

 

Heb je interesse in een stage binnen ons bedrijf? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken.

Doorgroeimogelijkheden

Heb je hart voor de zaak en weet je van aanpakken, dan kun je binnen Stuwarooij een heel mooie loopbaan opbouwen. Je zou de eerste niet zijn die onderaan de ladder begint en uiteindelijk doorstoomt naar een leidinggevende functie. 

Neem Moes van Rooij, onze Operationeel Manager. Hij werkt hier sinds 1991 en begon in de containers.Op zijn eerste dag werd hij ’s ochtends om zes uur opgehaald om voor Stuwarooij te gaan werken in de Chipsfabriek in Veghel.

Hij bestuurde een heftruck en verplaatste er duizenden kilo’s Nibbits, Wokkels, Borrelnoten en paprikachips mee. Het bleek de start van een ‘droombaan binnen een topbedrijf’. Nu wil Moes van Rooij (geen familie van de baas, overigens) geen dag meer zonder. De heftruck heeft hij allang verruild voor een kantoorbaan. Sterker: hij is Operationeel Manager, zeg maar eindverantwoordelijk voor alle laders/lossers en orderverzamelaars. Het geeft maar weer eens de doorgroeimogelijkheden aan binnen onze organisatie.

Smart Guy