Laden en lossen?

Alsof het onze eigen spullen zijn

Lader/losser - Stuwarooij

"Van pluche beren tot pc's, van kippenmest tot flessen wijn. Balen dozen of pallets. Van 500 tot 10.000 colli. Ik laad en los samen met mijn collega's elke vracht snel en efficiënt, maar vooral correct. Voordat ik een doos aanpak, informeer ik altijd naar de inhoud. Want die is bepalend voor de juiste aanpak. Aanpakken, met gevoel voor inhoud. Alsof het onze eigen spullen zijn."

Orders verzamelen

Nóg meer grip op logistiek

Orderverzamelaar - Stuwarooij

"Wij weten precies hoe we met een modern magazijn om moeten gaan. We zijn bekend met mechanisatie, automatisering en robotisering. Wij assisteren u graag met een flexibele inzet van vakkundig personeel. Mensen die van aanpakken weten en die handelen met verstand van zaken. Mensen die naadloos passen in uw productieproces, zodat productiviteit, kwaliteit en continuïteit gegarandeerd zijn."

Met zorg gelift...

Gedreven en flexibel

Heftruckchauffeur - Stuwarooij

"Het besturen van een heftruck is zeer specifiek werk. Niet iedereen kan en mag het. Ik heb een diploma, ben gemotiveerd en bedreven in de omgang met krachtig en wendbaar materieel als een heftruck. Ik heb jarenlange ervaring en heb zeg maar de nodige kilometers op de teller. Het komt soms voor bij klanten dat het werk stagneert. Ik steek dan samen met mijn collega's de handen uit de mouwen om het werk weer vlot te trekken. Dat maakt mijn werk uitdagend en leuk."

Onze succesformule is simpel

Stuwarooij ontzorgt

Logistiek manager - Werkt met Stuwarooij sinds 2001

"Stuwarooij helpt ons in het totale logistieke proces en is daarbij een uitermate betrouwbare en vaste partner. Stuwarooij neemt ons het werk en de zorg uit handen. Door haar specifieke totaaloplossing zorgt Stuwarooij er voor dat het werk gedaan wordt, zonder dat wij daar verder omkijken naar hebben."

Op de werkvloer

Naadloos aan de slag

Voorman - Stuwarooij

"Als voorman heb ik een enorm afwisselende en verantwoordelijke job. Namens Stuwarooij ben ik de verantwoordelijke op de werkvloer. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor de klant, stuur ik onze mensen aan en zorg dat de wetten en regels in acht worden genomen.”

Onze gasmeetkundigen

zijn VCA gecertificeerd

Gasmeetkundige - Stuwarooij

"Wij zijn een sterk gemotiveerd team. We zijn gespecialiseerd in het meten en ontgassen van containers en de begeleiding bij alle problematiek rond dit onderwerp, van de productie tot het warehouse. Meten is niet alleen ons werk, het is onze passie!"

Smart Guy