< Terug naar het overzicht

Voetbalclinic 2015

Op zaterdag 16 mei 2015 werd de 6e editie van “Profvoetballer voor een dag” georganiseerd door Stuwarooij voor de kinderen van haar klanten in het FC Den Bosch stadion “de Vliert”. 100 kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 14 jaar stonden om half 1 te popelen om het veld op te gaan.

Na een korte welkomstwoord door Fred van der Hoorn, Manager voetbalzaken FC Den Bosch, vertrokken de kinderen naar de kleedkamers voor een korte rondleiding. Na de rondleiding was het zover en konden de kinderen het veld op met de spelers van FC Den Bosch.

 

 

Op het veld waren er voor de kinderen verschillende oefeningen klaar gezet. De middag werd op het veld afgesloten met een wedstrijd waarin de kinderen tegen het FC Den Bosch team speelde. Na de wedstrijd was er voor de kinderen gelegenheid om met de spelers en mascotte Bozzie op de foto te gaan en om handtekeningen te verzamelen.

De middag werd afgesloten in de Spelershome van FC Den Bosch waar alle kinderen friet hebben gegeten en als afsluiting een certificaat hebben ontvangen.

 

Smart Guy