< Terug naar het overzicht

Trots

Niet alleen trots op Stuwarooij, maar ook trots op het land van herkomst.

Dit mag blijken uit het Integratiediner dat wij samen met onze klant Hollander te Barendrecht organiseerden op 12-12-‘12.
Het integratiediner vond plaats met medewerkers van negen verschillende nationaliteiten. Collega's die waren uitgenodigd voor dit diner hadden allemaal een typisch gerecht gemaakt uit het land van herkomst.

Het integratiediner wordt al door veel Nederlandse bedrijven georganiseerd. Het is de ultieme manier om werknemers van verschillende nationaliteiten met elkaar te verbinden. Jonathan Schipper, HR Manager, vertelt hierover het volgende. "Ik heb samen met Audrey van Dam dit diner georganiseerd. Bij The Greenery werken ruim driehonderd mensen en rond de 15 verschillende nationaliteiten. Veel mensen uit onder andere Polen, Slowakije en Litouwen. Vooral bij de grotere groepen van één nationaliteit zie je dat ze samen optrekken. Logisch, want ze spreken dezelfde taal. Wij willen dat doorbreken en proberen door middel van kerstdiners en andere activiteiten onze werknemers meer met elkaar te verbinden. Het integratiediner is een leuke toevoeging. Omdat het de eerste keer is, hebben we twintig mensen uitgenodigd. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit gemaakt. Op deze manier hebben we meer van elkaar geleerd."

Malgorzata Baczewska, 1,5 jaar werkzaam bij Stuwarooij: “Ik ben erg trots. Het was leuk dat iedereen kon proeven van alle verschillende gerechten. Ook vond ik het leuk dat de directeuren zelf aanwezig waren en dat hun gewoon hebben meegegeten. Er hing een leuke sfeer tijdens het diner, iedereen was vrolijk en enthousiast.”

John van den Berg, directeur van Hollander, verzorgde de presentatie met informatie over de verschillende landen waar de medewerkers vandaan komen. Bertie van Rooij, directeur van Stuwarooij, heeft het eten geserveerd. "Aangezien het integratiediner een groot succes was willen wij dit ook gaan organiseren in onze panden en bij andere klanten”, aldus Bertie van Rooij.

 

Smart Guy