'Thumbs up' voor uitbreiding samenwerking met Stuwarooij

< Terug naar het overzicht

'Thumbs up' voor uitbreiding samenwerking met Stuwarooij

Bertie van Rooij (directeur Stuwarooij) is er heel duidelijk over: hij wil de samenwerking met Weener XL het komende jaar sterk uitbreiden. Donderdag 8 mei jl. zette hij zijn handtekening onder een intentieverklaring. Hierin staat dat hij aan maar liefst 15 mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een dienstverband wil bieden bij zijn bedrijf. Een ambitie die hij voor het einde van 2015 wil vervullen.

Ideale plek
Bertie van Rooij: “Voor Stuwarooij is het werken met mensen met een kwetsbare arbeidspositie niet nieuw. Afgelopen jaar bemiddelden de gemeente ‘s-Hertogenbosch en Stuwarooij al acht mensen succesvol vanuit de bijstand naar duurzaam betaald werk. Onze organisatie is door haar inrichting en werkzaamheden een ideale plek om mensen nieuw perspectief te bieden. Dat doen wij dan ook graag en dat lukt goed in samenwerking met de gemeente 's-Hertogenbosch, nu in de vorm van Weener XL.”

Mooie kans
Sjoerd van het Erve (directeur) zette namens Weener XL zijn handtekening onder de intentieverklaring. Hij is er heel content mee, dat een bedrijf als Stuwarooij op deze manier sociaal ondernemen kan en wil invullen. “’s-Hertogenbosch is vooral een dienstenstad. Daarom ben ik heel blij met de aanwezigheid van bedrijven als Stuwarooij in de regio. Werken in de logistiek is vaak heel geschikt voor de mensen uit onze doelgroep. Stuwarooij biedt hen op deze manier een hele mooie kans.”

Over Stuwarooij
Stuwarooij is een logistieke dienstverlener in Hedel, nabij ’s-Hertogenbosch, met ca. 650 vaste medewerkers.

 

 

Foto: Renço Wesseling (accountmanager Weener XL) Bertie van Rooij, Sjoerd van het Erve, en Martin van Grinsven (matcher Weener XL) geven een dikke ‘thumbs up’ voor de samenwerking.

Smart Guy