Schenking goede doelen 2023

< Terug naar het overzicht

Schenking goede doelen 2023

Terwijl het einde van het jaar nadert, kijken we terug op een jaar vol vernieuwing en saamhorigheid. De tijd lijkt wel voorbij te zijn gevlogen, dus nemen we een moment om extra stil te staan bij onze omgeving en de samenleving. De samenleving waar wij ons steentje aan bij mogen dragen. Dat doen wij dit jaar dan ook met veel liefde aan wensstichting Shamajo.

Shamajo vervult hartenwensen van individuen vanaf vier jaar die niet alleen (ernstig) meervoudig gehandicapt zijn, maar ook te maken hebben met een levensbedreigende ziekte.

Daarnaast organiseren ze speciale evenementen voor groepen (meervoudig) gehandicapten, die zij VIP’s noemen, waarmee ze waardevolle ervaringen mogelijk maken die anders buiten bereik zouden blijven. Zo kunnen de VIP’s ‘onbeperkt’ genieten.

Door middel van educatie en evenementen creëert hun enthousiaste groep vrijwilligers bewustwording en verbeterde leefomstandigheden voor de VIP’s.

Als blijk van waardering voor uw voortdurende betrokkenheid en de warme samenwerking van het afgelopen jaar, willen we u graag verrassen met een bijzondere wijn. Moge deze wijn bijdragen aan uw feestdagen en zorgen voor momenten van genot in uw viering. Uw betrokkenheid maakt niet alleen het verschil voor ons als bedrijf, maar vooral voor anderen.

We willen u bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Het team van Stuwarooij wenst u, uw collega's en uw dierbaren warme feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Laten we samen uitkijken naar een nieuw jaar vol kansen, samenwerking en mogelijkheden om gezamenlijk een positief verschil te blijven maken.

Smart Guy