Schenking goede doelen 2022

< Terug naar het overzicht

Schenking goede doelen 2022

Wederom een jaar wat voorbij gevlogen is. Met het zicht op de feestdagen nemen we in december extra de tijd om met meer aandacht naar onze omgeving; familie, vrienden en collega’s, te kijken. Ook niet geheel onbelangrijk eind van het jaar steunt Stuwarooij, mede namens u, een goed doel dat bijdraagt aan een positieve samenleving.

We hebben er dit jaar voor gekozen om Stichting Hospice de Samaritaan in Zaltbommel te ondersteunen. Het hospice wordt momenteel gebouwd en zal naar verwachting begin 2023 klaar zijn. Hier zal voor ernstig zieken een onderdak worden gecreëerd, waar zij in alle rust en waardigheid hun laatste levensfase kunnen afsluiten in een sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert.

In een hospice is de verzorging van mensen gericht op het in stand houden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. De laatste fase van hun leven moeten zij zich omringd voelen met persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. De zorg richt zich op het verlichten van de pijn en het behoud van levenskwaliteit. Daarnaast is er voor familie en naasten ondersteuning. Uiteraard vindt binnen deze zorg intensieve samenwerking plaats met de eigen huisarts, verpleegkundigen en paramedici.

We begrijpen als geen ander dat dit goede doel een beladen onderwerp is wat bij vele herinneringen naar boven zou kunnen brengen. Desondanks vinden wij dat een Stichting als deze, welke financieel o.a. afhankelijk is van giften en donaties, niet vergeten mag worden.

Team Stuwarooij wenst u, uw collega’s en uw naasten liefdevolle feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij staan in 2023 weer graag voor u klaar!

Smart Guy