Schenking goede doelen 2021

< Terug naar het overzicht

Schenking goede doelen 2021

2021 is bijna vervlogen, 2022 staat al reeds voor de deur. The most wonderful time of the year ziet er dit jaar weer anders uit dan we gewend zijn, maar we gaan er toch een fijne tijd van maken zowel met als voor elkaar. De feestdagen zijn een periode van terugblikken, maar ook van vooruit kijken. Een moment van bezinning, een feest van liefhebben en medemenselijkheid. In deze gedachte heeft Stuwarooij, mede namens haar klanten, 2 goede doelen gesteund.

 

Stichting Kanjer Wens Nederland

Een van deze goede doelen is Stichting Kanjer Wens Nederland die wensen vervult van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Een ziek kind ervaart pijn, verveling, angst en onzekerheid en door te spelen komt het tot rust. Door het kind met het hele gezin een onvergetelijke, zorgeloze Kanjer Wens Dag te bezorgen, verlicht hun hart dat daarna nog wéken zo niet máánden blijft gloeien. Tijdens de wensdagen en wenshaalgesprekken worden ook cadeautjes gegeven én daarom heeft Stuwarooij een gigantische hoeveelheid speelgoed geschonken waar Stichting Kanjer Wens weer een heleboel zieke kinderen blij mee kan maken. 

 

Stichting BreiBoezem

Het andere goede doel heeft te maken met borstkanker. 1 op de 7 vrouwen krijgt in Nederland borstkanker. Sommige vrouwen moeten daarbij een (gedeeltelijke) borstamputatie ondergaan. Daarom steunt Stuwarooij dit jaar ook Stichting BreiBoezem. De BreiBoezem is een gebreide en uitwasbare prothese op maat die vrouwen na een borstamputatie kunnen dragen. Waar de silicone prothese soms te zwaar is of niet fijn is  om te dragen in verband met de littekens van een borstoperatie, is de BreiBoezem juist licht, comfortabel én gratis. Om deze stichting een ‘borst’ onder de riem te steken heeft Stuwarooij alle materialen in grote hoeveelheden geschonken zodat alle vrijwillige Boezemvrienden weer vele vrouwen blij kunnen maken met gebreide borstprotheses!

 

Fijne feestdagen

Licht in de duisternis is waar het nu om gaat, terug naar de samenhorigheid en liefde voor elkaar. Op naar 365 nieuwe dagen met 365 nieuwe kansen, alleen samen maken we een succes van 2022.

Smart Guy