Schenking Breeakkerhuis

< Terug naar het overzicht

Schenking Breeakkerhuis

Elke dag ontzorgen we met veel plezier en aandacht onze opdrachtgevers en zijn we betrokken als onze mensen of anderen een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. In de gezellige decembermaand kijken we met nog meer aandacht naar onze omgeving. We vieren fijne momenten samen met familie, vrienden en collega’s. En mensen die het even iets minder makkelijk hebben steken we graag een hart onder de riem. Daarom steunt Stuwarooij, mede namens onze klanten, elk jaar een goed doel dat bijdraagt aan een positieve samenleving. 

 

Dit jaar hebben we gekozen voor het Breeakkerhuis in ’s-Hertogenbosch, een kleinschalige en huiselijke woonzorglocatie voor mensen met Alzheimer. Het huis ligt op een prachtige plek aan het water. Hier gaat het leven van de bewoners gewoon door, heel vertrouwd dichtbij vrienden en familie. De toegewijde zorgprofessionals gaan uit van de mogelijkheden van de bewoners en stellen daarbij behoud van eigenwaarde en stimulering van zelfredzaamheid voorop. 

Een grote wens van het Breeakkerhuis was een duofiets om de bewoners de mogelijkheid te bieden van de mooie omgeving te genieten. Om deze bijzondere en waardevolle vorm van zorg te ondersteunen, hebben we een duofiets aan het Breeakkerhuis geschonken. 

Smart Guy