'Profvoetballer voor een dag': Stuwarooij verwezenlijkt 100 dromen

< Terug naar het overzicht

'Profvoetballer voor een dag': Stuwarooij verwezenlijkt 100 dromen

Op zaterdag 20 april jl. maakte Stuwarooij honderd kinderen méér dan gelukkig. Die dag werden namelijk Stuwarooij-klanten met hun kroost feestelijk ontvangen in stadion De Vliert, de thuisbasis van FC Den Bosch. Jonge voetballertjes konden er een dag lang ervaren hoe het voelt om profvoetballer te zijn.

Fred van Hoorn, directeur van FC Den Bosch gaf het startsein van deze voetbalclinic. Na zijn verwelkoming was het voor de kinderen hoog tijd om de voetbalschoenen aan te trekken en het veld op te rennen. Op de grasmat stonden immers de 1e elftal spelers van FC Den Bosch klaar om hen de kneepjes van het vak te leren. Terwijl de kinderen op de grasmat ronddraafden, konden hun ouders vanuit de businessclub en vanaf de tribune de prestaties van de talentjes op de voet volgen.  Aan het eind van de middag werden alle voetballertjes gelauwerd met een certificaat. De dag werd afgesloten  met een  buffet voor  jong  en oud.

Het mooie weer, het enthousiasme van alle aanwezigen en de goede zorgen van de medewerkers van Stuwarooij (in hun herkenbare rode tenue), maakten de dag tot een succes. En wie weet was bij de clinic wel een kleine Mark van Bommel of Ruud van Nistelrooy present!

 

Smart Guy