'Profvoetballer voor een dag'

< Terug naar het overzicht

'Profvoetballer voor een dag'

Op zaterdag 17 mei jl. vond de 5e editie van de Stuwarooij voetbalclinic plaats in het FC Den Bosch stadion in Den Bosch. 100 kinderen van de klanten van Stuwarooij waren op deze dag aanwezig om voor even te ervaren hoe het voelt om profvoetballer te zijn.

Na het welkomstwoord van Fred van Hoorn, directeur van FC Den Bosch, was het voor de kinderen tijd om naar de kleedkamers te gaan. In de kleedkamers werden de kinderen verrast met een custom made Stuwarooij WK t-shirt. Na een korte uitleg over wat de kinderen te wachten stond was het tijd om het veld op te gaan waar de spelers van het 1e elftal van FC Den Bosch al klaar stonden.

 

 

De ouders konden, vanaf de tribunes, in het zonnetje de kleine profvoetballers in actie zien. Na afloop van de clinic was er de gelegenheid voor de kinderen om op de foto te gaan met Bozzie en de 1e elftal spelers en konden ze hun handtekeningen verzamelen.

Na afloop van de clinic hebben alle kinderen een certificaat in ontvangst mogen nemen. De middag is afgesloten met een hapje en een drankje voor de kinderen en ouders.

Mede door het mooie weer en het enthousiasme van de aanwezigen was de 5e editie van de Stuwarooij Voetbalclinic opnieuw een succes!

Smart Guy