Ondersteuning verzorgingstehuis De Taling

< Terug naar het overzicht

Ondersteuning verzorgingstehuis De Taling

Dit jaar heeft Stuwarooij gekozen om de ouderen te ondersteunen die door de komende bezuinigingen hard getroffen zullen worden. Begin november heeft Stuwarooij in verzorgingshuis De Taling in Den Bosch een wensboom geplaatst. In deze wensboom konden alle ouderen hun persoonlijke wensen hangen.

Op 11 december 2013 is tijdens een feestelijke middag bekend gemaakt welke wensen er in vervulling zullen gaan. Tijdens deze middag werd er niet alleen stil gestaan bij de wensen. Alle bewoners konden genieten van een hapje en een drankje zoals een heerlijke slagroomtaart bij de koffie. Tevens ontving iedere bewoner bij binnenkomst een lot en nam daardoor automatisch deel aan een grote prijzenverloting.  Om de middag in stijl af te sluiten werd iedereen getrakteerd op een advocaatje met slagroom.

De volgende wensen heeft Stuwarooij in vervulling laten gaan: het witten van een huiskamer, rondrit door Den Bosch met alle bewoners, een set biljartballen, elektrische zeeppompje en een grote slagroomtaart met een bierpakket. Tevens heeft Stuwarooij alle overgebleven kerstpakketten geschonken aan de bewoners van De Taling welke het financieel niet breed hebben.

De waardering en het enthousiasme van de ouderen  gaven nogmaals de bevestiging dat ons gebaar en de aandacht op de goede plaats terecht zijn gekomen.

Smart Guy