De winnaar van de beachcruiser is bekend

< Terug naar het overzicht

De winnaar van de beachcruiser is bekend

De vakbeurs Logistica behoort alweer twee weken tot het verleden en we kunnen terugkijken op een succesvolle beurs. Zo hebben wij tijdens de Logistica vele nieuwe klanten uit de Logistieke wereld mogen ontmoeten en ook hebben we bij kunnen praten met onze bestaande contacten. Tijdens deze beurs hebben wij onze ontzorgingslogistiek nog meer onder de aandacht gebracht door middel van onze strandstand die bij iedereen direct opviel. Op ons strand hebben de Stuwarooij lifeguards de bezoekers uitgelegd hoe wij hen kunnen ontzorgen. Ook viel er een beach cruiser te winnen door het aantal dozen te raden die op de Chevrolet stonden gestapeld.

Het raden van het juiste aantal dozen was een hele opgave. Wij hebben de meest uiteenlopende aantallen gezien bij de inzendingen. Van enkele tientallen dozen tot zelfs meer dan driehonderd dozen.

In totaal hebben 861 mensen meegedaan aan de prijsvraag. Uit al deze inzendingen is: Willem Bosch    

 


Als winnaar uit de bus gekomen. Hij wist het juiste aantal dozen te raden.

De beach cruiser  hebben wij op 22 november jl. bij de heer Willem Bosch op zijn kantoor, in Amsterdam, bezorgd. Ook hebben wij hem getrakteerd op een reuze Bossche bol van maar liefst 1 kilo van de enige echte bakker Jan de Groot!

Wij willen Willem nogmaals feliciteren met zijn prijs en hopen dat de reuze Bossche bol heeft gesmaakt!

Smart Guy