Campagne ontzorgings logistiek op RTLZ

< Terug naar het overzicht

Campagne ontzorgings logistiek op RTLZ

RTLZ, de tv-zender voor ondernemend Nederland met zakelijk en financieel nieuws, besteedt de hele maand november aandacht aan een nieuwe campagne van Stuwarooij. Daarin staat centraal hoe Stuwarooij met zijn unieke, allround dienstverlening de logistiek manager ontzorgt.

De commercials op RTLZ worden ondersteund door advertenties in allerlei vakbladen van branches waarin Stuwarooij actief is, zoals Distrifood. De maand november vormt zo de aftrap voor een nog breder offensief, waarmee Stuwarooij zijn 'ontzorgingslogistiek' lanceert. Heel 2012 zal nog in het teken staan van deze unieke werkwijze.

Kern van de boodschap in de campagne op RTLZ-campagne is dat de logistiek manager met Stuwarooij altijd zorgeloos verzekerd is van grip op logistiek. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om productie- en inpakwerk, laden en lossen of orderverzamelen, om maar een paar van Stuwarooijs logistieke diensten te noemen.

Door de campagne weet straks heel Nederland hoe Stuwarooij ontzorgt. Door ingespeelde teams van gemotiveerde en vakkundige medewerkers, ter plekke aangestuurd door een voorman die gewoon meewerkt. Productiviteit en kwaliteit van het logistieke proces blijven optimaal. Dat is ontzorgingslogistiek à la Stuwarooij.

Smart Guy