Baas van het jaar 2007

< Terug naar het overzicht

Baas van het jaar 2007

Bijna een maand geleden stonden we in Utrecht op het podium. Baas van het Jaar, een eretitel, uitgereikt door TNO en andere organisaties die zich bezig houden met arbeid en arbeidsomstandigheden. Apetrots natuurlijk, maar niet beseffend wat zo'n prijs met zich meebrengt. Buiten de vele vele e-mails, faxen, sms'jes, telefoontjes, bloemen en sigaren, brengt zo'n prijs ook andere zaken met zich mee.

De lokale pers is er aardig opgedoken en ook landelijk hebben we de pers goed weten te halen. Artikelen in Metro, het NRC Handelsblad, Elsevier Magazine en het prestigieuze Intermediair. Ook waren we drie kwartier 'live' te beluisteren op Radio 1 in de nachtuitzending van Casa Luna van de NCRV.

De grootste 'winst' die we als Baas van het Jaar hebben geboekt, is vooral intern te vinden. Onze medewerkers, die we proberen op alle manieren positief te motiveren, gaven aan trots te zijn om bij ons bedrijf te werken. Mede door het juryrapport intern te verspreiden, beseften zij zich voor een vrij uniek bedrijf te mogen werken. De vrijdagmiddagborrels van de laatste maand kenmerkten zich dan ook door een nog betere sfeer.

En daar is de Baas van het Jaar blij mee. Immers, Baas van het Jaar kun je alleen maar worden met (driehonderd) medewerkers van het jaar.

Smart Guy