Nieuws- en persberichten

Schenking goede doelen 2023

Terwijl het einde van het jaar nadert, kijken we terug op een jaar vol vernieuwing en saamhorigheid. De tijd lijkt wel voorbij te zijn gevlogen, dus nemen we een moment om extra stil te staan bij onze omgeving en de samenleving. De samenleving waar wij ons steentje aan bij mogen dragen. Dat doen wij dit jaar dan ook met veel liefde aan wensstichting Shamajo.

Verder lezen

Schenking goede doelen 2022

30-12-2022 - Wederom een jaar wat voorbij gevlogen is. Met het zicht op de feestdagen nemen we in december extra de tijd om met meer aandacht naar onze omgeving; familie, vrienden en collega’s, te kijken. Ook niet geheel onbelangrijk eind van het jaar steunt Stuwarooij, mede namens u, een goed doel dat bijdraagt aan een positieve samenleving.

Verder lezen

Schenking goede doelen 2021

17-12-2021 - 2021 is bijna vervlogen, 2022 staat al reeds voor de deur. The most wonderful time of the year ziet er dit jaar weer anders uit dan we gewend zijn, maar we gaan er toch een fijne tijd van maken zowel met als voor elkaar. De feestdagen zijn een periode van terugblikken, maar ook van vooruit kijken. Een moment van bezinning, een feest van liefhebben en medemenselijkheid. In deze gedachte heeft Stuwarooij, mede namens haar klanten, 2 goede doelen gesteund: Stichting Kanjer Wens Nederland en Stichting Breiboezem

Verder lezen

Schenking Stichting Quiet Den Bosch

11-12-2020 - Maar liefst ruim 1 miljoen mensen leven in Nederland in armoede. Zo ook mensen die hun baan verloren zijn gedurende de coronacrisis. Kinderen die in een financieel ongelukkige situatie geboren worden. Soms hebben mensen verkeerde keuzes gemaakt én soms gebeuren dingen gewoon zomaar. Wat de reden ook is, armoede in Nederland zou niet mogen bestaan. Ook is niet alle armoede in Nederland bekend, máár juist verborgen. Wij kijken terug op een fijne decembermaand waarin Stuwarooij, mede namens onze klanten, mensen in armoedesituaties heeft geholpen.

Verder lezen

Schenking Breeakkerhuis

06-02-2019 - Elke dag ontzorgen we met veel plezier en aandacht onze opdrachtgevers en zijn we betrokken als onze mensen of anderen een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. In de gezellige decembermaand kijken we met nog meer aandacht naar onze omgeving. We vieren fijne momenten samen met familie, vrienden en collega’s. En mensen die het even iets minder makkelijk hebben steken we graag een hart onder de riem. Daarom steunt Stuwarooij, mede namens onze klanten, elk jaar een goed doel dat bijdraagt aan een positieve samenleving. Dit jaar hebben we gekozen voor het Breeakkerhuis in ’s-Hertogenbosch, een klein…

Verder lezen
Smart Guy