Chauffeur persoonsvervoer

Vroem! Heb jij een passie voor autorijden en ga jij graag met mensen om? Dan bieden wij jou graag de kans om te werken als Chauffeur persoonsvervoer voor ons familiebedrijf.

Jouw profiel

De Chauffeur persoonsvervoer is iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke persoonlijkheid, ook komt ‘ochtendhumeur’ niet voor in jouw woordenboek. Je bent enorm flexibel en schrikt niet van een drukkere ritplanning. Al onze werknemers moeten ten slotte op tijd op zijn of haar bestemming zijn. Je maakt je makkelijk wegwijs door het verkeer, kunt omgaan met een navigatiesysteem en je hebt veel kennis van de verkeersregels.

De baan

Aan de hand van een rittenplanning draagt de Chauffeur persoonsvervoer er zorg voor dat onze medewerkers van A naar B gebracht worden. Het is van groot belang dat je hierbij goed schakelt met onze planners, want je kunt flexibel ingezet worden vanaf de vroege tot de late uurtjes. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor een schone auto/bus, netjes en fatsoenlijk rijgedrag en het houden aan de verkeersregels.

Vereisten

  • Geldig rijbewijs B;
  • Kennis van auto’s en mensen;
  • Geen ochtendhumeur;

Wij bieden

  • Een afwisselende en zelfstandige baan;
  • Prettige familiaire en informele werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Auto van de zaak;
  • Telefoon van de zaak;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Al meer dan 30 jaar is Stuwarooij met meer dan 500 medewerkers dé dienstverlener voor logistiek Nederland én ontzorgen staat daarbij centraal! Bij ons gaat dat verder dan het louter ondersteunen van bedrijven. Wij nemen graag al het werk uithanden bij onze klanten, inclusief de leiding en toezicht. Hoe? Simpel: Wij leveren maatwerk en bieden totaaloplossingen voor elke logistieke vraag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Solliciteer

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met afdeling P&O via 073-5997603. Wij leggen je graag uit wat de functie Chauffeur persoonsvervoer inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Stuwarooij. Wil je solliciteren? Mail dan jouw motivatie en CV naar recruitment@stuwarooij.nl, we leren je graag kennen!

Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij maar wil je wel graag werken bij Stuwarooij? Stuur een open sollicitatie naar recruitment@stuwarooij.nl! We nemen dan snel contact met je op om te bespreken of er mogelijkheden zijn om bij ons aan de slag te gaan. 

 

Smart Guy