Alle vacatures

Lader / Losser

Senior Financieel Medewerker

Magazijn/productiemedewerker

 

 

 

Senior Financieel Medewerker

Functieomschrijving
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag werken bij Stuwarooij? Met 30 jaar ervaring als logistieke dienstverlener bieden wij je een baan in een dynamische werkomgeving. Voor het hoofdkantoor in Hedel zijn we momenteel op zoek naar een financiële duizendpoot die meedenkt met de organisatie, mede vorm wil geven aan de afdeling financiën en de verantwoording neemt voor de operationele financiële administratie van meerdere BV’s.

Je dagelijkse werkzaamheden
bestaan onder andere uit:

 • Het aansturen van de financiële administratie medewerkers
 • Opstellen van BTW aangiftes
 • Voorbereiden van maandafsluitingen en interne rapportages
 • Ondersteuning bij de accountantscontrole
 • Het voorbereiden van de loonadministratie
 • Controle van de (grootboek) administratie


Om goed in deze rol te passen
breng je het volgende mee:

 • WO werk- en denkniveau (bedrijfseconomie / accountancy of vergelijkbaar)
 • Uitstekende kennis van financiële processen en wet- en regelgeving
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Cijfers op orde brengen? Voor jou geen enkel probleem. Zelfstandig de btw- en jaarrekening opstellen is een klusje dat we jou wel toe kunnen vertrouwen. Al draai je je hand ook niet om voor het schrijven van managementrapportages en bezig te zijn met financieringsvraagstukken. Je vervult een belangrijke en centrale rol binnen de afdeling Finance en je bent eindverantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van alle gegevens ten behoeve van het grootboek van Stuwarooij en haar zusterondernemingen.

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme en affiniteit met de logistieke dienstverlening. Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent proactief, een aanpakker en weet waar je mee bezig bent. Nieuwsgierigheid naar de vraag achter de vraag kenmerkt jou.

Je vindt het leuk om processen te optimaliseren en hebt een sterk analytisch inzicht. Je hebt leidinggevende ervaring of ambitie om de leiding over een team op je te nemen en je voelt je op je gemak om op directie niveau een volwaardig gesprekspartner te zijn. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: je bent een geboren leider, ambitieus, communicatief, accuraat, integer, punctueel en flexibel en laat je niet gauw uit het veld slaan. Je bent een echte teamplayer en staat altijd klaar om mensen te helpen en van informatie te voorzien. Je hebt de ambitie om op termijn door te groeien naar de rol van eindverantwoordelijke voor de gehele financiële administratie.

Wat bieden wij?

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond
 • Een uitdagende fulltime functie van 40 uur per week
 • Prettige en informele werksfeer
 • Binnen twee jaar een contract voor onbepaalde tijd


We zijn een groeiende organisatie en daarom op zoek naar iemand die met ons mee wil groeien. Die kans en verantwoordelijkheid geven we je als jij wilt investeren in je toekomst bij ons.

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn? Solliciteer dan direct. Wij plannen vervolgens snel een kennismakingsgesprek.

 

 

 

SolliciteerStaat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij en heb je wel interesse om voor ons te komen werken, stuur dan een open sollicitatie naar personnel@stuwarooij.nl. We nemen dan snel contact met je op om te bespreken of er mogelijkheden zijn om bij ons aan de slag te gaan.

 

Smart Guy