Sinds 1989, onze geschiedenis

Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V. beter bekend als Stuwarooij, is al sinds 1989 een vertrouwd, gewaardeerd en stabiele partner van vele grote en kleine bedrijven in heel Nederland. Al ruim 30 jaar leveren wij met onze vele vaste medewerkers totaaloplossingen voor elke logistieke vraag, zonder 'vervelende' verrassingen achteraf. Van laden en lossen tot orderverzamelen, van productiewerk tot heftruckwerk, of het geheel uit handen nemen van uw logistiek proces.

 

Wij leveren maatwerk, tot in de puntjes verzorgt. Het ontzorgen staat daarbij centraal. Voor de opdrachtgever, maar ook voor onze medewerker. Want die zet daardoor nét dat stapje extra. Niet voor niets is ons motto dan ook: Uw grip op logistiek.

Betrokkenheid

Bij Stuwarooij staat betrokkenheid bij de eigen medewerkers hoog in het vaandel. Dat hoort zo. En het werkt. Onze mensen zijn met recht en reden trots op hun bedrijf, waarvan aanvoerder Bertie van Rooij in 2007 de prestigieuze titel 'Baas van het jaar' won. Een trofee die je als werkgever niet zomaar krijgt.

Wij zorgen dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Stuwarooij, een familiebedrijf waar het familiegevoel reikt tot in de haarvaten. Onze mensen voelen zich geen nummer, maar stuk voor stuk een gewaardeerd lid van de Stuwarooij-familie. En dat merken we: voor familie zetten mensen altijd een paar stappen meer.

De betrokkenheid bij onze mensen is er ook buiten de werkvloer, ook als het even tegen zit. Zo proberen wij te helpen we bij financiële problemen. Samen met de medewerker zoeken we naar een oplossing of brengen we de medewerker in contact met professionals om zijn financiën weer op orde te brengen. De medewerker staat weer onbezorgd op de werkvloer, en ook zijn rendement verbetert. Iedereen blij.

Stuwarooij gaat door het vuur voor zijn mensen, en de medewerkers voor Stuwarooij. Hiermee wint iedereen. Want als wij zorgen dat onze medewerkers goed in hun vel zitten, halen zij het beste uit zichzelf. Goed voor henzelf, goed voor ons, én goed voor onze klanten.

'Elke dag met plezier naar het werk', het motto van ons personeelsbeleid, is meer dan een slogan. Het is een aanpak die bewezen werkt. Want tevreden medewerkers, dat betekent tevreden klanten. Zo simpel is het: wij ontzorgen onze klanten met en door zorgeloze medewerkers. Succes verzekerd. En het voelt nog goed ook.

Smart Guy