Icon Lossen

Laden en lossen

De ene container is de andere niet. Wij weten dat. Door ons vooraf te verdiepen in de inhoud, kunnen wij exact bepalen hoeveel medewerkers de klus kunnen klaren. Dat gebeurt snel, maar ook veilig, efficiënt en voordelig, tegen de afgesproken stuksprijs.

Na ruim 30 jaar logistieke dienstverlening kent Stuwarooij het belang van een correct behandelde lading. Alles draait om uw producten. Wij gaan ermee om alsof het onze eigen spullen zijn. Maar wel met de afgesproken productiviteit en kwaliteit als output.

Onze mensen werken in eigen teamverband, dagelijks ter plekke aangestuurd door een meewerkend voorman en wekelijks door onze eigen projectmanagers. Zo zijn uw laadperrons altijd weer snel leeg en kan het werk weer verder gaan.

Wij zetten onze teams steeds op verschillende plaatsen in, met steeds wisselend werk. Zo blijven onze mensen altijd fris, alert en gemotiveerd, voor elke nieuwe klus. Ook als die een keer zwaar of minder schoon is.

Icon Orderpicking

Orderverzameling

Orderpicken is een vak dat zich in rap tempo ontwikkelt, met alsmaar meer hightech. Door voortdurende training, begeleiding en (bij)scholing werken onze mensen optimaal met de nieuwste tools. Van 'voicepicking' tot 'pick to light'.

Of het nou gaat om orderverzamelen, retour gekomen goederen of emballage, wij bieden maatwerk. Met een gegarandeerde, optimale productiviteit en een minimum aan pakfouten, allemaal tegen vooraf afgesproken, heldere tarieven.

Door onze unieke werkwijze kan Stuwarooij desgewenst het werk van een hele afdeling of zelfs uw hele logistieke proces overnemen. Wij zorgen dat onze ingespeelde teams de klus klaren, aangestuurd door een voorman die gewoon meewerkt.

Hoe complex uw productieproces ook is, ons einddoel is altijd simpel: elke doos gevuld met de juiste artikelen, elk pallet gevuld met de juiste dozen en elke container of vrachtwagen gevuld met de juiste lading. Dat is ontzorgingslogistiek volgens Stuwarooij.

Icon Heftruck

Heftruckwerk

Het besturen van een heftruck is zeer specifiek werk. Met Stuwarooij krijgt u precies die gespecialiseerde dienst waar de klus om vraagt. Met altijd de juiste chauffeurs: zorgvuldig geselecteerd, gekwalificeerd, gediplomeerd en ervaren.

Voor we onze heftruckdiensten starten, gaan we eerst kijken op de werkvloer. Wat voor werk is het? Welke producten moeten worden vervoerd? Met een heftruck, reachtruck, of een stapelaar? Zo krijgt u precies de dienstverlening die u zoekt.

Onze heftruckdiensten zijn meestal voor langere tijd. Eenmaal bij u aan de slag kunnen wij onze mensen ook inzetten voor andere werkzaamheden. Stagneert het werk, dan zorgen wij dat onze chauffeurs de handen uit de mouwen steken en de boel vlot trekken.

Ook onze heftruckchauffeurs zijn, zoals al onze medewerkers, bij ons in vaste dienst. Daardoor kunnen we ze direct aansturen, precies volgens uw wensen. Maar zonder dat u zich daar mee bezig hoeft te houden. Als onze klant bent u tenslotte ontzorgt.

Icon Gasmeting

Gasmetingen

Containers kunnen gevaarlijke gassen bevatten. Bijvoorbeeld door het gebruik van bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte, maar ook door uitdamping van de producten of verpakkingsmaterialen. Deze gassen zijn vaak onzichtbaar en reukloos.

Omdat de veiligheid van uw en onze medewerkers voorop staat, heeft Stuwarooij eigen, ervaren gasmeetkundigen in dienst. Deze experts zijn op verzoek inzetbaar voor hoogwaardige (steekproefsgewijze) gasmeting op uw locatie. Als uw logistieke partner biedt Stuwarooij ook andere gespecialiseerde diensten op het gebied van gegaste containers. Zo helpen we u graag bij het opstellen van een risicoprotocol voor de omgang met gevaarlijke containers.

Stuwarooij volgt de wet en regelgeving omtrent gegaste containers op de voet. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen, zodat deze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dat is wel zo veilig.
Onze gasmeetkundigen zijn VCA gecertificeerd.

Icon Inpakken

Productiewerk en inpakwerk

Uw proces, onze dienstverlening. Soepel werkend, zonder dat u er omkijken naar hebt. Dankzij onze succesformule: een vast team eigen medewerkers, dagelijks aangestuurd door een eigen meewerkend voorman en wekelijks door een eigen projectmanager.

Stel, uw inpakwerk hapert. Stuwarooij trekt in no-time waar nodig het proces vlot. Of het nou gaat om een deel van een afdeling of zelfs uw hele logistieke proces, uw productie verloopt snel weer zoals het hoort. Zonder dat u er omkijken naar hebt.

En dat blijft ook zo, met onze diensten. Want wij vervullen de ontbrekende schakels in uw productieketen, met behoud van de door u gewenste kwaliteit en productiviteit: betrouwbaar, soepel en tegen een vooraf afgesproken tarief, zonder toeslagen achteraf.

U past ons in waar u wilt. Op uw eigen locatie, of extern. Is de opdracht afgerond, dan vertrekken we weer. Geen overbodige personeelskosten, geen overtollige mensen. En we zijn zo terug als u ons weer nodig heeft. Met hetzelfde optimale resultaat.

Icon Process

Gehele logistieke proces

Onze opdrachtgevers zetten ons in op tal van plaatsen binnen hun bedrijven. Van productie op de inpakafdeling tot heftruckwerk en laden en lossen van containers. Hét bewijs van onze allround inzetbaarheid, voor elke vorm van logistieke ondersteuning.

Onze succesformule is simpel. Wij ontzorgen. Wij nemen de opdrachtgever al het werk uit handen, inclusief leiding geven en toezicht houden. Met vaste teams van gedreven medewerkers, aangestuurd door eigen meewerkende voormannen en projectmanagers.

Wij zorgen voor grip op uw logistiek. Wij zorgen dat de boel draait. En goed ook. Zonder dat u zich daarom hoeft te bekommeren. Of het nou gaat om een paar losse schakels in uw productie, of zelfs uw hele logistieke proces, Stuwarooij regelt het.

Benieuwd naar hoe uw bedrijf kan profiteren van Stuwarooijs ontzorgingslogistiek? Met optimale kwaliteit en productiviteit in uw processen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag.

Smart Guy